Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Ергенът отпрати три дами от имението

отпечатай новината

26.04.2024 12:20 | Видян 196 пъти

Ергенът отпрати три дами от имението

Певицата Киара Маджарова, графичният дизайнер Мария Чекмарьова и гримьорката и сценарист Криси Горджъс отпаднаха от надпреварата за сърцето на Алек Младенов, след като не получиха цвете от най-желания ерген на България по време на двете „Церемонии на Розата“, състояли се тази седмица в романтичното риалити по bTV.

Последната роза в епизода в сряда вечер бе за Катя. Без цвете остана певицата Киара. „Тъжно ми е. Яд ме хваща, защото има други момичета, които трябваше да си тръгнат преди мен“, не скри разочарованието си изпълнителката. „Доста искрени чувства изпитах. Съжалявам, че не можахме да ги споделим. Надявам се да намериш това, за което си дошъл“, бяха думите на Киара на раздяла с Алек. „Следвай сърцето си. То няма да те излъже!“, промълви тя на ухото на бизнесмена, докато го прегръщаше за сбогом.

На вчерашната разтърсваща „Церемония на Розата“ Алек взе решение да се раздели не с една, а с цели две дами. Той даде втора роза на Екатерина, която вече имаше цвете от тяхната среща по-рано. Така без надежда да срещнат любовта на остров Родос останаха Мария и Криси. „Не мога да повярвам, че не чух името си. Все едно губиш почва под краката си. Падаш в бездна, изведнъж изчезва всичко. Едва намерих сили да направя тези няколко крачки. Какво да му кажа, по дяволите? Аз съм влюбена в теб, а ти ме отпращаш“, призна Мария.

„Желая ти да откриеш истинската любов и да не се отказваш. Слушай сърцето си. Благодаря ти за всичко!“, пък бяха думите на Кристина на разделя с Алек. Тя не скри подозренията си, че е останала без роза заради нападките си към Екатерина, която се появи на пижаменото парти с грим, въпреки изричната молба на Младенов на него те да заблестят единствено с естествената си и неподправена красота. „Не знам от кое повече ме боли. От това, че Алек се отказа от човек, който наистина го обича и е искрен от ден едно. Или че награди с втора роза човека, който аз се опитах да изоблича“, сподели пред камерите гримьорката преди да напусне завинаги имението на любовта.

Тази седмица зрителите на bTV станаха свидетели и на ударна доза романтика и изпепеляваща страст. Втора показа за индивидуална романтична среща получи Надежда, която Алек отведе не къде да е, а в собствения си дом: „Тук живея! Ти си първата, която идва. За мен си адски специална!“. Моделката Екатерина пък си „спечели“ индивидуално усамотение с бизнесмена, след като отговори на най-много въпроси за него по време на груповата среща в негово присъствие. „Мисля, че ще съм най-щастливата жена, ако се събуждам до Алек“, призна тя, докато бе в компанията му край басейна. Надя и Йоанна пък се престрашиха да признаят на Младенов, че са влюбени в него, а IT специалистката от Пловдив дори се осмели да го целуне.

По време на вечерния коктейл момичетата бяха предизвикани от Алек да се покажат в естествената си светлина на пижамено парти, на което той също се появи по пижама. Разкритието на Криси, че една от участничките – а именно Екатерина, е нарушила регламента, показвайки се с грим, разтърси стените на имението из основи. В знак на протест, тя направи същото, с което провокира разочарование от страна на Алек и въпрос: „Защо ми отнемаш това право да те видя без грим?“.

Напред към надпреварата за сърцето на най-желания ерген на България продължават шест дами – Надежда, Магдалена, Валерия, Надя, Йоана и Екатерина. Кои ще стигнат до финала, предстои да разберем в следващите епизоди на „Ергенът“ – в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !