Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Ким Кардашиян разкри какво наистина я възбужда

отпечатай новината

05.05.2024 08:24 | Видян 875 пъти

Ким Кардашиян разкри какво наистина я възбужда

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси в един мъж… и разкрива какво наистина я „възбужда“ в новия епизод на „Семейство Кардашиан“ на Hulu.

42-годишната риалити звезда - която наскоро сподели видеозаписи с интензивни тренировки - се мотаеше в Милано с приятелките си Трейси Ромулус, Натали Халкро и Оливия Пиърсън, когато каза, че момчетата, които идват на модното шоу на Dolce & Gabbana, " просто не поставяйте отметки в достатъчно полета в моя списък.

Трейси разкрива, че те са „изявили списък“, който Ким добавя, че е „списък с мъже“, докато продуцентът я пита дали ще „сподели този списък“.

Ким го изважда на телефона си и започва да чете, като започва с „Номер едно, защити ме. номер две, бори се за мен, номер три, добра хигиена, искам да кажа, това е като даденост, мисля, че просто трябва да го сваля. Номер четири, спокойствие, номер пет, без проблеми с мама или татко, шест, търпелив, седем, подкрепящ, искрено щастлив за мен, успешен, добри зъби…“

Ким добавя в изповедта си: „Зъбите са едно от най-големите ми вълнения. Колкото по-права, толкова по-възбудена ще стана“, каза тя през смях и добави: „Просто се шегувам… но не се шегувам“.

Тя продължава със списъка: „Спонтанен, забавен, приятелите и семейството ми го обичат. Някой, който може да бъде модел за подражание за децата ми, особено някой, на когото моите момчета могат да се равняват.

„Няма тежък багаж, имам достатъчно. По-висок от мен, някой, който обича да тренира, мотивиран човек, независим човек, който не е вкопчен и някой с добър вкус“, добавя Ким.

Тя продължава в изповедта си: „Без оплешивяване… но тогава, не знам. Ако и аз съм влюбен, ще ти натрия плешивото, разбираш ли какво имам предвид? Но ние просто говорим за нашия списък на съвършенството.

Оливия се шегува, „пусни микрофона“, докато Ким след това се чуди: „Къде го намираме?“ преди да започнат да гледат филм.

Епизодът започва в Милано, само два дни преди модното шоу на Dolce & Gabbana, на което Ким Кардашиян е творчески директор.

Епизодът от миналата седмица показа как Ким пристига в Милано и вече се сблъсква с личния й стилист Даниел Леви, забравила паспорта си у дома и не й беше позволено да слезе от частния самолет.

Ким е видяна да напуска хотела си с Трейси Ромул, питайки в колата дали Ким се е чула с Даниел снощи и Ким каза, че го е чула.

„Какъв беше самолетът точно като черен в средата на асфалта?“ Трейси пита, както Ким призна: „Не съм питала.“

Ким добавя към камерата: „Значи е Ден 2 и моят стилист Даниел все още е в самолета, но ще бъде хей този следобед“, докато я виждаме да се връща в офиса и да се среща със Стефано Габана и Доменико Долче.

„Вчера беше може би най-стресиращият ден и просто ще се съсредоточа и ще се опитам да взема всички тези решения сама“, казва Ким в изповедта.

Тя добавя, че те имат „около 30 погледа в момента и ще работим през цялата нощ, за да стигнем до около 80“.

Виждат се модели да се разхождат по импровизираната писта в офисите, като Ким описва един външен вид като „съвършенство“, преди да разговаря с редактора на Vogue Едуард Енифул, който казва, че „няма търпение да види“ какво е направила с шоуто .

Ким обяснява на Едуард: „Бях като голям колекционер на много като техните архиви, така че всичко за сватбата, просто носех неща, които имах, и те наистина харесаха парчетата, които избрах и това, което имах и беше някак изненадан как имам някои от тези парчета.

„Имах толкова много подобни ретро визии, така че мисля, че само като видях как сглобих всичко беше вдъхновяващо за екипа и просто си помислихме, че ще бъде толкова забавно да направим това истинско сътрудничество. И така стигнахме до тази идея, защо не избера всичките си любими визии от 90-те и 2000-те години“, обясни Ким, както Едуард каза, че е „невероятно“.

Стефано добавя, че тя е избрала всичко, както Ким добави: „И след това нещо като да ги стилизира по начина, по който вероятно бих го носел.“

Ким добавя в изповедта си, че не е обсъждала тази сделка на сватбата на Кортни: „Все още искам да бъда наистина уважителна към Кортни в това пътуване. Така че не исках да правя нито един от нейните визии, дори и да ги харесвам.

Вижда се как Ким разглежда повече от визиите, като казва на Доменико за един поглед: „Това вместо сиво, го правим в прасковен меден цвят?“

Моделът показва тоалета, облечен в боа от пера, въпреки че Ким не е толкова сигурна за перата, питайки „да опитаме ли черно като чорапогащник отдолу, като снимката или не?“

Доменико обяснява: „Там вътре е по-деликатно, защото е изцяло розово“, докато Джак добавя: „Мисля, че всичко, което ще видите, е черното“.

Ким добавя в изповедта си: „Първоначално си казах: „Не искам перата! Не искам това! Не искам това!' Сякаш всичко беше наистина просто как го имах. Но искам да внеса модерен обрат и мисля, че това е, за което ме искат тук.

Тя добавя за друго облекло: „Искате ли да запазите черните презрамки или да ги държите свалени, както аз го нося?“

Ким добавя: „Донякъде ми харесва без това“, въпреки че Стефано добавя: „Обичам черната каишка“, докато моделът се разхожда в тоалета.

Ким добавя в изповедта си: „Аз съм много конкретна в подготвянето на всичко. Искам просто да е перфектно. Искам да се разпродадат. Искам да станат такъв хит.

Тя е видяна по телефона да говори с Даниел, казвайки й, че "прави най-доброто, което мога".

Ким добавя в изповедта си: „Не съм ядосана, просто се чувствам като, по дяволите, чувствам се себе си. Например, мисля, че изглеждам добре в това и не знам защо другото ти харесва повече.“

„Сякаш не мога да разбера в главата си, чувствам ли се себе си, защото съм тук от дни, взимайки свои собствени решения и може би трябва да се проверя и да я слушам, защото тя е тази, която винаги съм слушал? Или например имам това и това трябва да нося, защото това е, което чувствам? Какво, по дяволите, ще направя?' Ким казва.

Те споменават прозрачната пластмасова рокля, като Ким добавя в изповедта си: „Даниел наистина иска да нося тази прозрачна пластмасова рокля, но не знам дали това е роклята, с която да изляза.“

Ким показва на Даниел, че пластмасовата рокля е „някак трудна за ходене, защото залепва за обувките“, докато Даниел отстъпва и Ким облича другата рокля обратно.

Ким добавя в изповедта си: „Ако ще изляза там и е като моят момент да харесвам вълна на пистата, това е моментът, който ме прави най-нервна и затова искам да се чувствам възможно най-удобно в дрехите си. '

Тя добавя: „Понякога хората не разбират това чувство. Ако се чувствам добре в нещо, ще излъчвам още по-добре.

Доменико добавя, че черната рокля, която е имала, е „най-доброто нещо“ за нея, за да излезе, както Ким добавя в признанието си: „Увереността ми, чувствам, наистина е нараснала и имам собствен глас. Мога да кажа точно какво чувствам и мога да направя това.

След това Ким казва на приятелите си, че Доменико й е казал на обяд, че е поканил актьора Микеле Мороне да седне до Клои на шоуто.

Ким добавя в изповедта, че „Трябва да знаете предисторията на това. Така че Натали и Оливия от може би осем месеца си казаха: „Трябва да гледате това шоу в Netflix“, мисля, че се казва 365 или нещо подобно. Това е като това супер романтично, горещо сексуално шоу. Боже мой, това е човекът, това е човекът“, докато показват кадри от шоуто, озаглавено „365 дни“.

Тя добавя: „Той е като най-горещия човек и беше като, знаете ли… той е… какъв беше въпросът?“

Ким казва на приятелите си, че актьорът е „толкова готин, той е в това шоу, на практика е като меко порно, но това е шоу на Netflix“. Така че, нека да настроим това напълно, така че Клои да се влюби в Милано“, както добавя Трейси, „Тя няма представа.“

Ким добавя в изповедта си: „Аз съм толкова добра и моят план за Khloe е да си върна моджото в Милано.

Khloe добавя в изповедта си: „Да, не знаех, че съм изгубила моджото си, но предполагам, че Ким определено смята, че съм го направила, така че трябва да намерим някъде това к***е“, както казва Ким в Милано, „Добре, намерихме нашия шоу външен вид.

Епизодът преминава към хотела, където Трейси казва на Натали Халкро и Оливия Пиърсън, че има „певческия дебют“ на Ким на телефона си и им го пуска.

И двамата казват, че искат да се „наперчат“ на песента, която ще бъде пусната, когато Ким излезе на пистата, тъй като Ким има мисъл.

„О, Боже мой, може би моята музика за шоуто Dolce може да спечели Еми?“ Ким се шегува и добавя: „Можете ли да си представите, че бях толкова пълна със себе си?“

Всички вдигат тост за Ким и Dolce & Gabbana, докато Ким добавя: „И за Кортни! За дивата на всички диви, както казва Крис, „Вътрешна шега“, докато епизодът приключва.

Превюто за епизода от следващата седмица показва шоуто на Dolce & Gabbana, като Ким добавя, че шоуто е „успех или провал за моята кариера“. Това просто трябва да стане перфектно.

Визуализацията също така показва как актьорът Мишел Мороне е представен на La La Anthony, докато Khloe признава в изповедта си, че смята, че той е „супер горещ“, добавяйки: „Той е като мъж. Обичам добър мъж.

Междувременно Къртни е видяна да казва на приятел: „Тя излъчва всички тези вибрации от сватбата ми с външен вид, който сме толкова внимателно подбрали, че е странно.“

Ким става бляскава и казва: „Б***, мислиш ли, че имам нужда от твоето разрешение?“ тъй като визуализацията приключва.

Сцената след кредита включва повече от елементите на Ким от „мъжкия списък“, като например „Номер 21, умен, мил, страхотни маниери“.

Други включват, „занимава се с грижи за себе си“, „Искам да харесам аромата им, дори във фитнеса“, „хайде да си правим процедури за лице заедно“, „може да чете стая“, „да правим лазери“, „има собствени s* *не става“, „също адаптивен“, „обичам косата“, „уважавайте другите, особено когато никой не гледа“ „хайде да правим ледени бани заедно“ и „зъби, добри зъби.“

Когато продуцент пита дали Ким е „склонен да помогне на някого“, Ким казва: „Слушай, бих помогнал на някого да получи фасети, ако това е, което питаш.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !