Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Новият джеймсбондски Ролс Спектър

отпечатай новината

01.05.2024 08:00 | Видян 291 пъти

Новият джеймсбондски Ролс Спектър

С дръзко отклонение от обичайната елегантност на Rolls-Royce Mansory представи своята визия за Spectre – първия електрически автомобил на луксозната марка.

Екстериорът претърпява драматична трансформация с характерната за Mansory карбонова плетка, украсяваща предния капак. Предната броня получава актуализация, като сега може да се похвали с допълнителни LED дневни светлини и по-агресивен сплитер.

В задната част внушителен дифузьор обгръща бронята от въглеродни влакна, като предлага опция за трета спирачна светлина, вдъхновена от F1. Аеродинамичните подобрения включват дискретен спойлер на покрива и ясно изразен спойлер на багажника.

Опциите за джанти варират от 23 до 24 цола, като джантите са завършени в елегантно черно, за да допълнят темата на екстериора. Вътрешността на салона е преобразена със завладяваща комбинация от оранжева и черна кожа, подчертана от карбонови вложки и осветени кори на вратите.

Въпреки тези мащабни модификации, електрическото задвижване на Spectre остава недокоснато, като запазва мощността от 584 конски сили и 895 нютон метра.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !