Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Mazda с нов кросоувър

отпечатай новината

04.05.2024 08:00 | Видян 210 пъти

Mazda с нов кросоувър

По време на изложението в Китай Mazda представи концепта Arata, който трябва да се появи в серийна версия до края на годината. Замислен чрез съвместните усилия на Changan Mazda, партньорство между Changan Automobile и Mazda, Arata въплъщава визия, готова за пускане на пазара съвсем скоро. Очаква се серийният модел да носи името „EZ-60“, което вече е запазено в Китай.

Предвижда се Arata да има връзки с Changan Deepal S7. Разминавайки се с EZ-6 седан, който дебютира в Китай с електрическо задвижване и plug-in хибрид, Arata се предвижда да се движи само на ток. Замислен през призмата на дизайнерския език Kodo на Mazda, SUV-ът се отличава с елегантна светлинна визия и светеща решетка, която отчасти е затворена.

При концептуалната Arata огледалата са заменени с камери, като това се допълва от липсата на традиционни дръжки на вратите и отсъствието на задна чистачка. За момента не се споменава нищо за задвижването, но се очаква това да стане ясно до края на годината, когато се появи и серийната версия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !