Фаталната цифра 9 и силата на...

Къде са се появили първите земеделци в праисторията,...

Кулинарни разкази от село Голица във...

Тази събота (18 май) от 11:00 ч. по bTV „Вкусът на...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

отпечатай новината

02.05.2024 15:48 | Видян 324 пъти

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато честваме още Деня на храбростта и празника на Българската армия.

Песента, която рапърът написва само за един ден носи заглавието „Джакпота или Ботев“ и в нея се пее за болка, любов и възхищение. Първоначалната му идея за клипа била да снима целия месец, обикаляйки едни от най-красивите места в България, наситени с много история.

Вместо това обаче с екипа му реализирали снимките само за няколко дни, а текста го написал на един дъх вечерта на 23 март. Вдъхновението получил след посещение в Брацигово и още няколко места. Датата на премиерата на сингъла не е избрана случайно, ще се случи на един от най-хубавите празници – Гергьовден.

По повод снимките на клипа Устата обиколил отново някои от най-важните монументи в страната ни. В песента му са преплетени целите и идеите на революционерите с това, което се сблъскваме в момента като държава. Последната локация на снимките е Околчица.

“Приключиха снимките на новия видеоклип. Огромна благодарност на целия ми екип, с който преживях прекрасни мигове в последните дни!
Снимал съм ги в гръб с оглед тяхната безопасност след излизане на песента” – пише изпълнителят на “Свободата на словото” и добави още:

“Jackpot-a или БОТЕВ? Един въпрос, на който сме длъжни да дадем отговор на нашите деца…защото днес са деца, а утре народ!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !