Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Сложен ремонт ще предизвика пълна еуфория в Бригада Нов дом

отпечатай новината

10.05.2024 11:55 | Видян 141 пъти

Сложен ремонт ще предизвика пълна еуфория в Бригада Нов дом

Пианистът Евгени Генчев ще изненада дете със синдром на Даун - тази събота от 20:00 ч. по bTV

В новия епизод на „Бригада Нов дом“ тази събота от 20:00 ч. по bTV майсторите ще трябва да се преборят с няколко много сложни ситуации, за да успеят да приключат мащабен ремонт за семейството на дете със синдром на Даун.

Диагнозата, която повечето хора виждат като трудност, всъщност е благословия за Невена и съпруга й Любо – горди родители на малкия Николай. Любо е бивш военен, който отсъства през първите 7 години от живота на Ники заради различни мисии в чужбина, включително и в Афганистан. Въпреки това към момента той е основният човек, който се грижи за детето, докато Невена изработва кукли, с които издържа финансово. Синдромът на Даун не е попречил на Ники да наследи артистичността на майка си – обича да свири на пиано, а понякога дори композира собствена музика.

Бригадата и Мария Силвестър ще запретнат ръкави за работа, но пътят до края на ремонта – буквално и преносно – ще се окаже изключително труден. Къщата на семейството е сгушена в гората на място, където човек може да премине единствено пеша. Материалите ще пристигат трудно, боклукът не може да бъде извозен без чужда помощ, а поредица критични ситуации ще тестват уменията на майсторите извън техните обичайни дейности.

Независимо от всички трудности, вложените усилия в името на усмивката на Ники, си заслужават. Именно затова Мария Силвестър ще му приготви специална музикална изненада. Среща с известният пианист Евгени Генчев, известен като „ергенът № 2“, ще отвори нови хоризонти за детето, което умее да се изразява най-добре чрез музиката.

А когато ремонтът приключи, къщата ще бъде обзета от пълна еуфория, бурни викове и сълзи от щастие, които ще разчувстват всички от бригадата.
„Това е нашата мисия – да правим хората щастливи“, ще заяви Калин Евтимов в този емоционален момент.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !