Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Коко Динев и Емилия се настаниха в палат за 1 млн. евро

отпечатай новината

22.08.2009 09:00 | Видян 26820 пъти | Гласували 3

Коко Динев и Емилия се настаниха в палат за 1 млн. евро

Коко Динев е станал собственик на една от най-красивите къщи в Сандански. Имотът, известен като "Малката резиденция", се намира на около 150 метра над "Интерхотел Сандански", на първия завой в посока богаташкото село Поленица.

Бизнесменът е купил къщата от първия строителен предприемач в Пиринско Иван Ковачев за 1 милион евро, информира "БЛИЦ". "Малката резиденция" е разположена на площ 15 декара, с бетонна ограда, която не позволява никакъв достъп на любопитни до имението. Вътре има една огромна къща и една по-малка, с малък басейн и уникална градина.

"Малката резиденция" е обзаведена от съпругата на Иван Ковачев - Виляна, която допреди няколко месеца живееше там. От десетина дни тя е изнесла личните си вещи и нещата, за които Коко Динев е обявил, че не са му необходими.

По мобилния си телефон вчера Виляна заяви, че вече няма нищо общо с къщата и че сделката по покупко-продажбата е извършена между Коко и съпруга й Иван Ковачев. Дистанционното, с което се отваря входната врата, и ключовете от двете къщи са предадени на Коко Динев и той вече се е настанил там с половинката си - фолкпевицата Емилия, и наследника им Иван.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !