Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Лили влиза във “VIP денс”

отпечатай новината

30.08.2009 09:00 | Видян 16157 пъти | Гласували 1

Лили влиза във “VIP денс”

Примата на родната естрада Лили Иванова влиза във "VIP денс". Певицата ще вземе участие в шоуто, но не е ясно дали като претендент за победа или като гост. Риалитито, което тръгва по Нова от септември, е за танцуващи звезди и е по формата Strictly dancing.

Почти е ясен звездният отбор, който ще се бори за приза властелин на паркета, научи "Стандарт". Новинарката Мира Добрева е дала съгласие да се пробва за танцьорка. Компания по колегиална линия ще й прави Милен Цветков, за когото шоуто е истинско предизвикателство, тъй като се говори, че не е много по паркетните стъпки, съобщава "Стандарт".

Изненадата е Ива Софиянска, която досега не е участвала в риалити, но всичко говори в нейна полза - стройна, млада и купонджийка.
Сашка Васева, която обожава камерите, също излиза на паркета. Спортистите ще отсрамва Йордан Йовчев. Актьорското съсловие пък ще представят Ники Сотиров, Деян Донков и звездата от "Забранена любов" Фахрадин Фахрадинов.

Гаджето на Донков манекенката Кристина Милева също ще се вихри на дансинга. Фолкът праща Райна да воюва за шоугърла номер 1. Певецът Крум също е сигурен участник, а светският хроникьор Мон Дьо е скритата лимонка на продуцентите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !