30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Актрисата Стефания Колева гостува в „Търси се...” тази неделя

отпечатай новината

12.02.2008 15:10 | Видян 4699 пъти

Актрисата Стефания Колева гостува в „Търси се...” тази неделя

Стефания Колева ще бъде гост в новото издание на токшоуто „Търси се...”, което ще се излъчи на 17 февруари от 15.00 часа. Водещите Миглена Димчева и Нели Хаджийска за първи път ще разкрият подробности от личния и емоционалния свят на актрисата, станала популярна с комедийният сериал „Тя и той”, който също се излъчва по bTV.

Единствено в „Търси се...” любовта си към Стефания ще разкрие новият й приятел Йордан, който е известен столичен архитект. Тя от своя страна също ще разкрие чувствата си. Актрисата ще остане изключително изненадана от срещите със своята дъщеря и баба й, с които тя живее през последната годината и половина. Майка й пък откровено ще сподели дали със Стефания са успели да се сприятелят през годините.
 
От приятелските кръгове на Стефания Колева, свързани с актьорската й професия, любопитни подробности от характера и живота на актрисата ще разкрият Ваня Щерева и Ивайло Христов. Парньорът й в сериала „Тя и Той” – Юлиан Вергов - ще разкаже историята около заснемането на първата им любовна сцена.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !