Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Лейбълът на Inna издава Влади Радев и Гита в световен мащаб

отпечатай новината

15.09.2009 14:40 | Видян 4280 пъти

Лейбълът на Inna издава Влади Радев и Гита в световен мащаб

Новият сингъл на Влади Радев и Гита – Make It Better бе издаден в световен мащаб от ToCo International – компанията, която превърна румънката Inna и нейното Hot в истински феномен в Европа тази година. По този начин българският денс дует се присъединява към семейството на едни от най-големите изпълнители на сцената и става част от каталог, включващ траковете на Алекс Гаудино, Ин-Грид, Акчент, Ана Грейс, Бени Бенаси, Katerine, Lasgo и много други.

Българското предложение в световната денс музика Make It  Better бе определено от лейбъла като свеж летен хит с латино елементи и голям потенциал. Песента вече е дистрибутирана до лицензиантите на компанията в цял свят.

У нас пък новият сингъл на Влади Радев и Гита се превърна в едно от най-горещите летни предложения в портала Mp3.bg, след като оглави класацията им за най-теглени парчета за месец юли. Песента получи голяма подкрепа и от ефира на MAD TV, а освен това няколко седмици бе в топ 50 на радиокласацията “Българският топ 100”, базирана на плейлистите на 55 водещи радиовериги у нас.

Влади Радев и Гита споделиха, че са приятно изненадани от реакцията на публиката у нас и международния отзвук към песента им Make It Better. Това е втори сингъл за новото денс дуо на България, а в момента продуцентът и певицата работят и върху своето следващо парче.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !