Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Диамант за „Мис Версай” на гангстерско парти

отпечатай новината

01.10.2009 11:15 | Видян 5663 пъти | Гласували 3

Диамант за „Мис Версай” на гангстерско парти

Главният редактор на списание „Плейбой” Христо Кьосев украси с истински диамант пръстчето на красавицата Наталия Георгиева, която бе избрана за септемврийската „Мис Версай” на гангстерско парти. Хубавицата, в чиито вени тече руска кръв, вече се кипри с пръстен от бяло злато с диамант, дар от фирма Зет и Ем, вносител на Хитачи.

По време на черно-бялото парти, което върна спомените за Ал Капоне и Лъки Лучано, момичетата дефилираха, „въоръжени” с автомати като истински дъщери на мафията. С пистолети се бяха въоръжили водещите на партито – актьорът Любомир Фърков и моделът Георги Асенов, а вечерта бе открита от талантливия саксофонист Борил Илиев. Стриптийзьори в черно и бяло и страстно аржентинско танго предизвикаха овациите на гостите на заведението, които избраха две момичета на публиката – близначките Пламена и Стилияна. Носителката на третото място получи разкошна диадема с кристали Сваровски, изработена от фирма Ди Зет, а бизнесдамата Десислава Зиновиева връчи чанта с кристали и щраусови пера на втората подгласничка на „Мис Версай”.

Победителките от отделните месеци в конкурса ще се борят през декември за титлата „Мис Версай” 2009 и за голямата награда – екскурзия за двама до прочутия Версайски дворец във Франция.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !