Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Гергана Кочанова се завърна в България с бебе

отпечатай новината

13.10.2009 12:40 | Видян 6948 пъти | Гласували 1

Гергана Кочанова се завърна в България с бебе

Мис България Вселена 2007 Гергана Кочанова се завърна в България след няколко месеца престой в САЩ, заедно със сина си Красимир.

Бебето е родено на 11 август в болница ALEXSIAN BRTOHERS в Чикаго. Раждането е преминало нормално и малкият Краси се е появил на бял свят с идеалните мерки - 3,480 кг и 51 см. Докато Гери е била в САЩ в грижите за бебето й помагали приятелят й и нейният баща, който бил много радостен, че е станал дядо.

"Щастлива съм, че имам Краси - казва Гергана, -  че е здраво и хубаво бебе. В момента и двамата трябва да свикваме с живота си тук и да се опознаем. Малко странно се чувствам като майка, но всяка раждала жена казва, че в началото е така, и не се притеснявам да си го призная."

Таткото на малкия Краси е българин, който живее и работи в САЩ. Той е останал там заради бизнеса си, но с Гери се чуват всеки ден по телефона. "Тъжно ми е, че трябваше да го оставим там, за да си дойдем в България, но всичко тук ми липсваше ужасно, а и искам малкият Краси да расте в родината си."

Само 2 месеца след раждането Гери е в перфектна форма и готова да се върне на модния подиум. Споделя, че ще успява да съвместява професионалните си ангажименти с майчинството и вече дори е намерила бавачка, която да я отменя в грижите за бебето, когато тя ще работи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !