Чужда компания придоби филм на Павел...

Вторият пълнометражен филм на Павел Г. Веснаков Windless...

По-полека с акция за 1 юни във В....

Проектът По-полека! Спаси живота си, не бързай на...

Джуди Денч: "Младите актьори искат само слава"

отпечатай новината

14.10.2009 10:00 | Видян 3752 пъти | Гласували 1

Джуди Денч:

Носителката на "Оскар" Джуди Денч заяви на Литературния фестивал в Челтнъм, че в днешно време младите актьори се стремят единствено към незабавен успех и слава, съобщиха в. "Таймс" и в. "Дейли телеграф", цитирани от БТА.

Вместо да се поучат от историята на театъра и от по-опитните актьори, мнозинството от младите актьори искат незабавно да успеят и да се прославят, като направят впечатление в телевизията или в киното, каза 74-годишната британска актриса.

Тя разкритикува младите си колеги, че не обичат да се учат как трябва да се играе и да черпят опит от  "необикновени" постановки от миналото.

Джуди Денч, която рядко дава интервюта и почти никога не критикува други изпълнители, сподели, че като млада актриса често е стояла зад кулисите, за да наблюдава играта на по-опитните актьори и да се учи от тях. Тя разказа също, че обича да общува с актьори от всички възрасти, че "никога" не би могла да изнесе моноспектакъл и че не обича да бъде режисьор, защото "актьорите никога не ти казват в коя кръчма отиват".

Джуди Денч спечели "Оскар" за най-добра актриса с 8-минутната си поява в ролята на кралица Елизабет във филма "Влюбеният Шекспир" през 1998 г. БТА

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !