Инфлуенсър и модел разкри страхотни...

Инфлуенсърът и модел Кристи Рен не спира с горещите...

Божков излиза на свобода срещу 130...

Бизнесменът Васил Божков излиза на свобода срещу 130...

Вечер с прогресивен музикален характер в Строежа

отпечатай новината

22.10.2009 14:20 | Видян 3030 пъти

Вечер с прогресивен музикален характер в Строежа

На 2-ри ноември, понеделник, феновете на алтернативната електронна музика ще могат да начешат крастата в столичния клуб Строежа. Събитието, организирано от MIRIZMA.ORG, предлага на любителите свеж букет от грайм, дъбстеп, дръмстеп, джънгъл и дъб музика, селектиран от родни таланти. Клуб Строежа се намира в Студентски град, до входа на бл.23. Mузикалните забавления ще продължат от 21.00ч. до 04.00ч. и ще са безплатни за всички зарибени меломани. 

За доброто настроение на публиката ще се погрижат Бalkansky, Jamez Bongg и EXo. Иван Шопов, познат като CooH и Бalkansky, ще разкрие атрактивни музикални хоризонти и ще разтресе земята със звън от родопски чанове. Новият авторски проект на артиста вече се разпространява и в България. Албумът можете да закупите в музикалните магазини в страната или в Интернет на адрес www.balkansky.bg Jamez Bongg ще поднесе свежа ъндърграунд селекция, внос от Англия. EXo ще ви замае с ейсид трип вибрации изкопани от най-дълбоките музикални дебри. Намирисва на прогресивно приключение в приятна барова обстановка. Какъв по-добър начин да започнете седмицата? Ако пък не ви се излиза от вкъщи, можете да се насладите на звук по радиото – събитието ще се излъчи на живо през онлайн радиата на HMSU.org и EILO.org

MIRIZMA.ORG работят на пълни обороти и от сега ви подготвят за следващия си евент. На 18-ти декември в столичния Партицентър 4КМ ще се състои поредната електронна масовка с участието на белгийския дъбстеп ди джей и водещ от SUB FM – BunZer0 и грайм легендите от Англия – Foreign Beggars. Редом с гостите своите музикални интерпретации ще представят и дузина доказани таланти от родната музикална сцена. 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !