Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Жената на царя разходи стилни червени обувки в Пловдив

отпечатай новината

30.10.2009 14:45 | Видян 7120 пъти

Жената на царя разходи стилни червени обувки в Пловдив

Съпругата на царя и бивш премиер Симеон Сакскобургготски Маргарита разходи стилни червени овувки във Втора палата за откриването на поредното издание на Италианския фестивал на красотата, видя сайтът podtepeto.com.

Тя преряза лентата на феста церемониално, но без настроение. Причината за мрачното й изражение бе скорошната кончина на “бащата” на събитието Гаетано Кристиано, който се спомина неочаквано преди около две седмици. По традиция Доня Маргарита пристъпваше леко в панаирната палата в сиво-розовия си костюм, следеше всяко движение на организаторите и не изпускаше от поглед случващото се на сцената. Дълго се застоя пред щандовете на фирмите и се загледа в няколко коафьорски демонстрации.

Плътно до нея по време на цялата церемония бе съпругата на акад. Сендов- Анна Сендова, която бе акцентирала на лилавото в тоалета си. С хай дамите движеше и Барбара Русо - координатор от централата на партията на Силвио Берлускони “Il Popolo della Libertà”. Заради смъртта на Кристиано нямаше обичайните фанфари, мажоретни танци и усмивки. Всички отдадоха почит към италианския бизнесмен, който работи и живя близо 20 години в Пловдив.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !