Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Антония Петрова се готви за Мис Свят

отпечатай новината

05.11.2009 13:40 | Видян 13160 пъти | Гласували 1

Антония Петрова се готви за Мис Свят

Антония Петрова заминава утре за Лондон, където ще присъства на вечеря, организирана от централата на “Мис Свят” и където в продължение на няколко дни ще се провеждат първите репетиции за конкурса, съобщи dir.bg.

Антония говори добре английски, така че няма да й се налага да заляга над уроците. Миската смята да смае журито с елегантна визия и подготвена специално за конкурса Мис Свят модерна интерпретация на български народен танц.

Тази година световната централа е избрала домакин на събитието да бъде един от най-луксозните градове в Южна Африка, Йоханесбург. 112 красавици от цял свят ще омагьосат публиката в пищна феерия от цветове и музика, излъчвана директно по националните телевизии на държавите участнички. В три кръга те ще демонстрират своите таланти, национални одежди и официални тоалети, изработени от дизайнери от страните им. По време на цялостния им престой, в продължение на 1 месец, дамите ще се срещат с множество медии, ще посещават различни обществени организации, културни институции и домове.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !