Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

ЛиЛана подкрепи кампанията на БЧК "Избери мляко със знакана БЧК - нахрани дете!"

отпечатай новината

20.11.2009 12:00 | Видян 13878 пъти | Гласували 1

ЛиЛана подкрепи кампанията на БЧК

На 19 ноември 2009, в магазин Кауфланд в Младост, поп изпълнителката ЛиЛана, даде автографи на своите почитатели, които закупиха кутия прясно мляко със стикера на Българския червен кръст. 
В момента се провежда националното турне на ЛиЛана и Мишо Шамара „Dime Piece Tour by Fibella Wave”, но това не попречи на младата певица да подкрепи благотворителната кампания „Избери мляко със знака на БЧК – нахрани дете!”, организирана от БЧК и Фондация „С грижа за здравето”.

Целта на кампанията е да се осигури топъл обяд и чаша мляко на нуждаещи се деца включени в програмата "Топъл обяд" на БЧК. Вече пета година програма "Топъл обяд" на Партньорската мрежа за благотворителност на БЧК предоставя през учебната година храна на деца в неравностойно положение – деца от социално слаби семейства, сираци, полусираци и безпризорни.

За всяка четвърта закупена кутия прясно мляко със стикер на БЧК, се дарява чаша топло мляко на дете в неравностойно социално положение.

В рамките на инициативата, автографи раздадоха и  Galia /почетен посланик към Фонда за населението при ООН/ и ДесиСлава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !