Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

„Цената на истината” с три извънредни заключителни лайв издания

отпечатай новината

23.11.2009 15:45 | Видян 5067 пъти | Гласували 1

„Цената на истината” с три извънредни заключителни лайв издания

Първият сезон на най-хитовия световен формат „Цената на истината” ще завърши у нас с три извънредни живи предавания тази седмица - във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 часа по Нова телевизия. Епизодите на шоуто във вторник и сряда се запазват и ще бъдат излъчени от 21:00 часа.

Първото живо издание утре вечер ще е вид равносметка, която гостите в студиото ще направят за това какви са положителните и отрицателните страни на формата. В специално интервю председателят на Българската асоциация на полиграфистите, психологът Росен Йорданов, ще  коментира случая на Борислав Илинов и всички гледни точки около проведените полиграфски изследвания. Лайв предаването на 24 ноември ще хвърли светлина около най-разтърстващата история в „Цената на истината”. Ще бъдат разкрити и подробности за това кога и как ще се проведе последният полиграфски тест на Боби. Над 1 млн. и 200 хил. зрители станаха свидетели на прякото включване и заключително становище на световноизвестния украински полиграфолог проф. Андри Волик миналата седмица. В жива скайп връзка той анализира резултатите от трите полиграфските изследвания на Илинов.

В сряда и чевтъртък живите студиа на „Цената на истината” ще дискутират двамата последни участници и техните истории. Епизодът след лайфа утре вечер ще срещне зрителите с разкрепостения 57-годишен благоевградчанин Костадин Петров-Коцето. Най-смешният герой в шоуто ще забавлява със своята освободеност, странни фантазии и желание да опитва нови неща.
 
В сряда вечер на стола на истината ще седне 19-годишната Елеонора от Граброво, която ще изповяда пред родителите си обезпокоителни тайни. За пореден път предаването ще покаже бездната, която разделя родители и деца, неразбирателствата и конфликтите между поколенията. В края на сезона „Цената на истината” ще издигне нова кауза -  да бъдат съзадени училища за родители у нас.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !