Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Анелия залага на дарк визия в “Обичам те”

отпечатай новината

02.12.2009 09:15 | Видян 16518 пъти | Гласували 6

Анелия залага на дарк визия в “Обичам те”

В ефира на телевизия “Планета” вече се излъчва най-новият видеоклип на Анелия към песента “Обичам те”. По думите на изпълнителката това е една от най-хубавите песни, които е правила и в чиято реализация е вложила много чувства. Любовта е основен двигател в живота, убедена е певицата, която се радва на красива и романтична любов, съобщиха от медиата. Сюжетът на видеото се разиграва във фабрика за унищожаване на коли и на кариерата в Кремиковци.

Анелия е заложила на дарк визия – четири тоалета, решени изцяло в черно, в противовес с нежната мелодия на песента. За подсилване на ефекта на внушението, певицата сменя и няколко ултрамодерни авангардни прически. Главната мъжка роля е поверена на Живко, близък приятел на певицата, който се е снимал в “Ти си слънцето в мен” и “Трети път”.

По време на снимките Анелия успя да потроши една цяла кола, въоръжена само с три-килограмов чук. Съвсем скоро певицата ще представи и ремикс на “Обичам те”, предназначен за клубовете и дискотеките, върху който работи DJ Живко Микс.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !