Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Бая със собствен бенд у нас

отпечатай новината

07.12.2009 13:30 | Видян 5273 пъти

Бая със собствен бенд у нас

Суперзвездата Неделко Баич-Бая, който идва в България за трети път на 9 декември, е подготвил истински спектакъл за феновете си. Изпълнителят на хита „Zapisano je u vremenu” обещава уникално двучасово лайв шоу. За да е още по-ярко представянето му, певецът идва със свой бенд от четирима музиканти. Той гостува у нас по покана на най-новия нощен клуб в столицата Night Flight и със съдействието на Diapason Records (България) и Super Star Group (Сърбия).
Освен вече утвърдените хитове като „Zapisano je u vremenu” и „Zemlja ljubavi”, Неделко Баич-Бая ще представи и песни от най-новия си албум „Dragih uspomena”. Още преди да се е появил на пазара, специалистите вече определиха тавата като „истинска революция в музикално отношение”.
Балканската мегазвезда е очарован от факта, че ще може да представи най-новите си парчета пред българската публика, защото вече е убеден, че у нас той има много почитатели. И двете му посещения – през април тази година като специален гост на церемонията по случай Вторите годишни музикални награди на Фен ТВ и гостуването му в „Шоуто на Слави” по bTV на 1 декември, се радваха на огромен интерес от страна публиката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !