Президентът на море: Фото на деня

Президентът Радев е в Бургас и не пропусна "да се топне"...

Съдят треньорка по баскетбол, правила...

Бивша гимназиална треньорка по баскетбол от щата Ню Йорк...

Нов тип семеен реалити формат по PRO.BG

отпечатай новината

29.01.2010 12:40 | Видян 3297 пъти

Нов тип семеен реалити формат по PRO.BG

Започва кастингът за нов тип семеен реалити формат, който телевизия PRO.BG ще излъчи през пролетта на 2010г. Предаването, което принадлежи към т. нар. документални реалити формати, има за цел да покаже живота на българското семейство – къде и при какви условия живеят хората, какво слагат на масата си, какви са ежедневните им нужди, потребности и интереси, какво ги вълнува и за какво мечтаят.
Тези семейства, които не се притесняват да разкажат и покажат в ефир семейния си живот, да се възползват от предложеното им предизвикателство да погледнат на себе си през призмата на телевизионния обектив и да внесат оживление в ежедневието си, без това да го нарушава, могат да се обадят на телефон 02/9 657 857 или да пишат на адрес - София 1407, бул. „Черни връх” 47, бизнес център „Витоша”, или на e-mail casting@probg.bg.
„Няма ограничения за броя на членовете в семейството и тяхната възраст. Без значение е и дали мъжът и жената имат сключен брак или не, дали децата им са общи или от предишни бракове, дали това са хора със смесен брак или не. Не е важна и изповядваната религия. Разнообразието от различни типажи ще ни даде още по-ясна и интересна картина на това, как живеем днес. Важното е тези семейства да имат желанието да се забавляват с това, което ще им се случи, с усмивка и непредубеденост да разкрият себе си, и да покажат как живеят и кое е по-важно за тях – материалното или духовното. А най-хубавото е, че ще спечелят и пари от това”, коментират от медиата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !