Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емилия готви нови проекти

отпечатай новината

01.02.2010 12:15 | Видян 13774 пъти | Гласували 2

Емилия готви нови проекти

Новият гост във Facebook рубриката “Fire news” на Янис Бърдарски е горещата поп-фолк певица Емилия. Тя разкрива какво мисли за българския музикален шоубизнес и как реагира на жълтините по адрес на нея и Коко. Певицата разказва и за малкия си син Иван. 

Емилия разкрива за всички свои почитатели какво й предстои в професионален план и до къде е стигнала със записите за новия си албум. "Всеки момент чакам клипа на най-новата ми песен да стане готов. Песента е бърза, но все още няма окончателно заглавие. Предстои ми записване на нов албум. Остават ми още 6 песни, които трябва да запиша. В него ще има 12 песни, от които само 2 балади. Промоцията ще бъде в Сандански и ще се излъчва на живо по телевизията. Тъй като телевизионното време е ограничено ще поканя само няколко колеги", споделя тя.
Всички могат да се присъединят към страницата “Fire news”, в която известни личности разкриват интересни неща около личния и професионалния си живот на адрес: http://www.facebook.com/apps/application.php?id=140747970086

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !