Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария също пусна отворено писмо

отпечатай новината

10.02.2010 14:15 | Видян 22419 пъти | Гласували 1

Мария също пусна отворено писмо

След като вчера Алисия пусна отворено писмо до медиите, за да изясни какво в действителност се случва около личния й живот, днес певицата Мария направи същото. Ето какво написа тя:

“Уважаеми журналисти, във връзка с некоректните и пошли публикации, свързани с моето име, които напоследък се появиха в жълтите медии, държа да подчертая няколко неща:

Първо, нямам никакво намерение да се развеждам. Със съпруга ми се обичаме страшно много, той е прекрасен баща и най-истинския приятел, който съм имала в живота си след майка ми. Той е до мен и в хубави, и в лоши моменти, не само в професионален, но и в личен, здравословен план. Не съм длъжна на давам каквито и да било обяснения и доказателства в подкрепа на казаното по-горе, защото считам това за лична тема, която касае само мен и моето семейство. В едно обаче съм сигурна - той няма нищо общо с всички бойни единици, с които го свързват, и още по-важното е, че с цялото си сърце съм убедена в това. С всичко казано дотук, смятам че приключвам казуса, по който разсъждават всички жълтари напоследък, а именно дали ще се развеждам, или не.

Второ, относно другия нелеп въпрос, който ги тормози, а именно отношенията ми с Андреа, бих искала да кажа, че те са отлични. Чуваме се често и аз много добре познавам отношението й спрямо мен. Убедена съм в това, че тя не злоупотребява с моето име, така както и аз с нейното. Уважавам я достатъчно, така както уважавам всички артист-изпълнители на музикална компания “Пайнер” и съм убедена в коректното й отношение към мен. Надявам се, че с това което казвам, приключвам двата “въпроса”, които за съжаление явно живо вълнуват болните мозъци на част от обществото ни.”

Мария

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !