Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Страст, копнеж и чувственост показва Анелия

отпечатай новината

26.02.2010 13:30 | Видян 15832 пъти | Гласували 3

Страст, копнеж и чувственост показва Анелия

Премиерата на новия клип на Анелия - “Ако с теб не съм” е насрочена за днес от 19:20 часа по телевизия “Планета”, информираха от медията. Лицата на една жена са толкова много, колкото са и видовете снежинки, които се топят по топлия ни зимен прозорец. А това са само образите, видими с просто око.
Какво става в една разкъсана от избора си жена, за това дори цялата ни фантазия понякога е бедна да си представи. Точно с тази нелека задача са се нагърбили Анелия и екипа ú на снимките на новия ú клип “Ако с теб не съм”. Целта на Анелия и режисьора Николай Нанков бе да покажат три от лицата на многофасетния женски образ.
Страст, копнеж и чувственост са основните движещи сили зад избраните от екипа визии. Бягайки от доминиращите клишета, основните цветове за тяхното изобразяване не са червено, черно и бяло, а корал, турско синьо и зелено.
Огромните помещения на бившо посолство допринасят за ефекта на бореща и понякога объркана жена. Лутаща се в своя избор, но дълбоко в себе си знаеща какъв ще е финала.
Анелия вече има и официален Фейсбук, на който всички нейни почитатели ще мога да споделят мнението си от новия й продукт - http://www.facebook.com/pages/Anelia-Official/333351830890.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !