Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Ерик оценява младите таланти

отпечатай новината

05.03.2010 11:30 | Видян 3865 пъти

Ерик оценява младите таланти

Ерик ще се включи в звездното жури на „Караоке Тайм” по Фен ТВ, за да оцени качествата на тазседмичните участници, решили да премерят сили в надпреварата, която ще даде шанса на един от тях да осъществи първите си професионални стъпки на голямата музикална сцена. Новите кандидати за фолкзвезди можете да гледате на 07.03 /неделя/ от 13.00 часа.
Талантливият изпълнител на Diapason Records с удоволствие се включи в журито, където си партнира с македонския хитмейкър Оцко. „Досега бях гледал младите таланти в предаването само на малкия екран и ми беше интересно да видя как се справят на живо. Наистина, представиха се много добре и макар да знам, че само един ще спечели, искрено пожелавам успех на всички”, сподели Ерик.
Хитовият певец е много щастлив от факта, че много от участниците се представят на конкурса с негови парчета. „Естествено, няма как да не съм поласкан, че младите таланти предпочитат моите песни и се включват с тях в надпреварата. Това е страхотен комплимент за всеки изпълнител”, каза още звездата на Diapason Records.
Ерик няма да пропусне да поздрави зрителите и с изпълнението на една от своите последни песни - „Твоят мъж”. От интервюто на водещия Юли Рачев феновете на певеца пък ще разберат какво могат да очакват от него в най-скоро време.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !