Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

LIL JON стъпва на българска земя

отпечатай новината

11.03.2010 13:20 | Видян 4634 пъти

LIL JON стъпва на българска земя

На 31 март 2010, рапарът Lil Jon (Jonathan Mortimer Smith) за първи път стъпва на българска земя, за да направи размазващ купон в зала „Универсиада”. Той пристига с 8 човека антураж, момчетата от Тhe East Side Boyz .
Съвместен проект с Биг Ша е поводът американският рапър да включи в турнето си България.  До настоящия момент не е имал никакви сценични изяви в Източна Европа. Той е известен и като музикален продуцент. Негово дело са хитовите парчета "Salt Shaker" на Ying Yang Twins, "Yeah!" на Usher, "Freek-a-Leek" на Petey Pablo, "Shorty Wanna Ride" на Young Buck, "Shake That Monkey" на Too Short, "Let's Go" на Trick Daddy, и "Girlfight" на Brooke Valentine.
Талантът му се вихри и във филмовата индустрия. Участвал е в „Soul Plane”, „Boss'n Up”,
Hip-Hop Honeys: Las Vegas, Date Movie, Scary Movie 4, Smoke and Mirrors.
Миналата година зарадва феновете си с участията в предаването Pimp My Ride International.

Феновете ще могат да видят „на живо” емблематичния диамантен Grillz (назъбник), който е майсторско дело на известният бижутер и хип-хоп изпълнител Paul Wall. Lil Jon въвежда  Grillz линята в хип-хоп стайлинга .
Диамантеният рапър също е известен със своята чаша с диаманти, на която пише PIMP, която за рапърите означава много повече от „сводник”.
А през 2007 година Lil Jon влиза в книгата на Гинес като притежател на най-големия диамантен накит “Crunk Aint Dead” .73 каратовият диамантен аксесоар, който е допълнен с 18 каратово бяло и жълто злато е оценено на стойност $500,000. Размерът 15,2 х 19 cm и дебел 2.5 cm.

Като цяло екзотичния рапър си пада по закръглени мацинки, което със сигурност радва „пухкавата” част от нежния пол. За пребиваването си тук, той скромно е поръчал печени  пилета приготвени по български.
Също българските домакини трябва да му осигурят Play Station и Xbox.
За посрещането си е поръчал спортен автомобил поне 400 коня, който ще се развихрят по бул. ‘Цариградско шосе”.

Подгряващи изпълнители: BIG SHA , Хората от Гетото, Бате Сашо, Hood G Fam

Начало 20:30. Предварителна продажба на билети на касата на Eventim – 30 лв. и на място в деня на концерта в зала „Универсиада” – 40 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !