Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Райна релаксира в Тайланд

отпечатай новината

15.03.2010 17:40 | Видян 19517 пъти | Гласували 5

Райна релаксира в Тайланд

Райна определено знае как да се наслаждава пълноценно на екзотичната почивка в Тайланд, за която отдавна мечтаеше.

Това личи от прекрасните кадри, които певицата качва всеки ден в профила си в социалната мрежа Facebook.

За почивката Райна се е организирала наистина сериозно - преди да замине, тя си подготви специална програма, в която да може да види всички интересни места и забележителности на Тайланд, пише planeta.tv.

Певицата сподели, че това е основното, заради което отива - не за шопинг, или нещо подобно, а за да опознае един нов свят, и да се докосне до екзотиката на Тайланд.

Райна вече изпълни повечето от “задачите”, които си бе набелязала - вълнуващо сафари, разходка в Банкок и на о-в Пукет, както и посещение на фермата за слонове, за която бе особено ентусиазирана.

Тепърва й предстои и вълнуваща разходка до остров Пи-Пи, където е сниман филма “Плажът”, с участието на Леонардо диКаприо.

В профила си във Facebook, Райна сподели, че е поизгоряла от силното слънце на плажа, както и че местните тайландски “специалитети” от типа на супи с лимонова трева, водорасли и скариди не й допадат особено много.

За всички, които си мечтаят да бъдат на нейно място в този момент, певицата написа: “съвършена природа, богат духовен живот. Хората са свръх учтиви, въздухът е чист, водата също, и има много, много слънце..!!!”.

Пожелаваме на Райна още много положителни емоции и приятно прекарване на остатъка от екзотичната почивка в приказния Тайланд!

Всички фенове на певицата, които искат да научават всичко най-актуално около любимата си звезда, могат да го направят като посетят официалния профил на Райна във Facebook.

снимкa: личен архив на Райна

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !