Хари сближи Уилям и Чарлз по-близо от...

Принц Уилям и крал Чарлз са станали по-близки, след като...

Рекорден брой кандидати за участие в...

За петнадесета поредна година един от най-ярките и...

Спомнете си парижките потайности

отпечатай новината

18.03.2010 11:20 | Видян 3838 пъти

Спомнете си парижките потайности

След успешната и грандиозна премиера на "HOT HEELS - the first original cabaret", сцената на най-добрия клуб на Балканите – Sofia Live Club отново ще представи кабаретното шоу на 18 март (четвъртък) от 21:00 ч., което ще Ви върне към "...спомените за Парижките потайности"! Събрани в едно, ще се видят финесът на балерините от „Lido”, хореографията на „Moulin Rouge” и изваяните форми от „Crazy Horse” напомнящи за шоугърлите от старите ленти. Шоуто е олицетворение на блестящ спектакъл за всички сетива: подобаваща сцена; модерна, светлинна технология; красиви тела и неповторими изпълнения, спиращи дъха.
Разбира се, за внушителната атмосфера, ще допринесът и талантливи български изпълнители с изпълнения на живо. Музикалното трио: Минко Ламбов - пиано, Георги Георгиев - барабани, Борис Таслев - бас и айдълката Деница ще предизвикват публиката с изненадващи аранжименти на световноизвестни мелодии.
Черешката на тортата е ексклузивното участие на топ изпълнител, един път в месеца от Българската музикална сцена, преобразен(а) в цилиндър, фрак, бели ръкавици и черни лачени обувки.
Трябва да се насладите на невероятното HOT HEELS шоу от първата до последната му минута, за да успеете да се принесете в свят на съблазън, чар и гореща атмосфера.

“HOT HEELS - the first original cabaret” подкрепят инициативата И АЗ МОГА /
I Can Too за подпомагане на деца с увреждания.
Във финалната част на спектакъла, всички участници ще облекат тениски I Can Too, като израз на съпричастността си към благородната кауза.
Всеки желаещ да подкрепи инициативата, ще може да закупи тениска по време на спектакъла. Средствата се набират във фонда за създаване на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.
Процент от приходите от входа на събитието ще отиде също в подкрепа на този Център.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !