Ето коя е най-скъпата любовница в...

Според чуждестранни медии украинският модел Яна Орфева е...

Диетолог разкри кои храни от магазина...

Онкологичен диетолог разкри двете покупки в...

Актьори от Листопад пият и се дрогират

отпечатай новината

20.03.2010 09:00 | Видян 21706 пъти | Гласували 1

Актьори от Листопад пият и се дрогират

На много от актьорите в хитовия сериал Листопад славата не им понася. Медиите редовно пишат за пороците на някои от турските тв звезди.

Актьорът Джанер Куртаран, известен като Шевкет от Листопад, е уволнен от сериала заради наркотици. Увлечението му по дрогата принуждава продуцентите да го заменят с колегата му Хасан Кючукчетин.

Освобождаването му от ролята е неизбежно и въпреки че зрителите са свикнали с него, шефовете не могат да понасят многобройните му грешки. Един от редовните му номера бил да закъснява, като по този начин забавял целия снимачен процес, а най-лошото било, когато се появявал надрусан и дори не му пукало. Прекалената употреба на наркотици го довела и до психиатрична клиника.
Плейбоят Толга Карел, който играе Оуз в сериала, редвоно попада в криминалните хроники. СЛАВА вече писа за изцепките и алкохолните му запои, които понякога продължавали със седмици. В края на миналата година той беше изгонен позорно от квартирата си, заради пиянски скандал. Според клюкари Толга прекалява с пиенето заради проблеми в личния си живот.

Актрисата Седа Демер, която играе ролята на невинното момиче Седеф, също имаше проблеми с правосъдието в Турция. Преди месец полицията в Истанбул я бе заловила в компанията на младежи, които пласирали наркотици. В хода на разследването се оказа, че Седа е братовчедка на един от задържаните.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !