Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Ергенската квартира на Слави

отпечатай новината

11.03.2008 00:26 | Видян 10593 пъти | Гласували 5

Ергенската квартира на Слави

Всеки е тръгнал от някъде, но не всеки има смелостта да си го признае!
За разлика от някои величия, които си мислят, че винаги са били такива, Слави Трифонов не пропуска възможността да отбележи как е излязъл от село, как е продавал мартеници в подлез в столицата и т. н. Ето защо се заехме с бойната задача да разберем нещо повече за буйната му младост преди да стане суперзвезда!
Та, по времето през 90-те години на миналия век, когато Дългият и екипът му бяха немили – недраги и преди да се нанесе в апартамента си между Драгалевци и Симеоново, той живял около две години под наем в блок 34 на ул. Гео Милев.
Квартирата, както и леглото си шоумен намер 1 делял със сериозно гадже. Нещата между тях обаче не вървели по мед и масло. Девойката се оплаквала на съседи от неизвинени отсъствия на любимия и неговите обикаляния напред – назад по турнета. Не след дълго се разделили.
Освен това може да се каже, че Слави бил кварталният гларус по онова време, защото имал връзка и с друго момиче от същия район, ако се вярва на комшийската мълва. Всъщност едва ли и той самият би имал против имиджа на Дон Жуан, разбит от Годжи в Шоуто по бТВ.
По онова време Слави кара джип Мицубиши Паджеро със своя лик, нарисуван на капака на задната гума и надпис: Добрите момчета отиват в Рая, а лошите – където си поискат. Въпреки че не бил заможен, той разполагал с личен шофьор. Комшии със съжаление споделият пред СЛАВА, че момчето го чакало с часове пред блока, без да смее да излезе от колата или да се поразходи малко с нея...
Иначе Славчо бил добър съсед – разговорлив и учтив. Но дали е възможно да е вярно това, което носи съседската мълва, че когато се изнасял май е пропуснал да плати наема на хазяйката си, та и до ден днешен? Не вярваме.
Апартаментът, намиращ се на втория етаж, бил използван от Слави и Ку-Ку бенд и като студио. За съжаление, това не било тайна и за крадците, които на два пъти го обирали и отмъквали скъпа  техника.
Днес, десетина години по-късно, Трифонов се нанася в нов апартамент насред жк ТВ звезда, оформил се в зоната на бул. България досами Витоша.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !