Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Анелия и Ивон се забавляват в Стара Загора

отпечатай новината

08.04.2010 09:20 | Видян 21387 пъти | Гласували 5

Анелия и Ивон се забавляват в Стара Загора

По време на страстната седмица Анелия гостува на своите почитатели по северното Черноморие. Певицата се забавлява до ранни зори с жителите и гостите на Варна и Добрич, където остана още няколко дни. Звездата на Планета ТВ гостува на своя колега и приятел - певеца Дамян Попов, който й разкри най-забележителните места в Добрич, разкриха от медията.
За Великден, Анелия се върна в родния си град Стара Загора, където я очакваше нейната дъщеря Ивон. Малката принцеса бе поверена на грижите на своята баба, с която на Велики четвъртък писаха Великденските яйца.
Анелия и Ивон използваха празничните дни и се отдадоха на разходки в Града на липите, посещавайки любимите си кътчета. Чаровната изпълнителка и нейната дъщеричка се позабавляваха в Зоологическата градина, а след това се отправиха към парк “Аязмото”. Тази година се навършват 150 г. от залесяването на един от най-известните и предпочитани туристически обекти в града. След празниците Анелия отново се отдаде на музиката и новите проекти, с които да зарадва своите почитатели.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !