Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Татяна Лолова открива дъното на живота

отпечатай новината

16.04.2010 12:40 | Видян 3976 пъти

Татяна Лолова открива дъното на живота

Вчера беше представено началото на снимките на най-новия български филм „Сбогом мамо” (Goodbye mama). В присъствието на Министъра на културата Вежди Рашидов, сценаристът и режисьор на продукцията г-жа Мишел Бонев, представи идеята и мисията на филма. Министър Рашидов приветства целия екип и изказа поздравленията си за смелото начинание.
Мишел Бонев разкри, че заснемането на филма в България за нея е сбъдната мечта. Въпреки, че от дълги години живее на Апенините и е една от най-големите звезди на телевизия RAI, актрисата, режисьор и сценарист сформира голям българо-италиански екип и ще посвети времето и усилията си да завърши снимките до средата на май, за да може есента да гледаме премиерата на „Сбогом мамо”.
Оператор на филма е Емил Топузов, а продуценти са Romantika Entertainment - Italia в копродукция с Романтика Ентертеймънт – България. В главните роли са Мишел Бонев, Татяна Лолова, Юлиан Вергов, Ани Бакалова, Надя Конакчиева, Марта Янева-Майдачевски, Лича Нунец и Джозепе Корасанити.
Мишел Бонев - българската звезда в Италия прави своя режисьорски дебют, разказвайки една общочовешка история, която показва колко дълбоки и сложни са взаимоотношенията между майките и техните деца.
Филмът „Сбогом мамо” е един сборен разказ от истински истории, който вплита трагедията на три поколения жени, които откриват къде е дъното на живота. Дали ще намерят пътя обратно и какво ще им коства – това е историята, която важи за всеки един, загубил се в мъглата на собствения си живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !