Веспа Пиаджо от 62-а с въздушни...

Смях: Веспа Пиаджо от 62-а с въздушни възглавници.

Отварят допълнителни сектори в Арена...

Нов шанс да аплодират на живо своята любима певица...

Американците търсят еколюбов

отпечатай новината

23.04.2010 11:20 | Видян 2762 пъти

Американците търсят еколюбов

Американките трябва да са еко, за да са привлекателни за своите сънародници. Това показва проучване в Съединените щати по случай Международния ден на Земята, 22 април.
Според анкетата 54 процента от американците биха се отказали да започнат връзка с жена, която си хвърля боклука "където й падне". Една четвърт отиват още по-далеч, като не биха ухажвали жена, която не рециклира изхвърляните от нея отпадъци. 23 процента не биха се занимавали с жена, която не гаси лампите, а жена, която шофира консумираща прекалено много гориво кола, би оставила безразлични 21 процента от американците, пише БТА.
"Тази анкета показва, че американските мъже търсят еколюбовта", е изводът на проучването. То установява още, че когато става въпрос за опазването на природата, американците са безпощадни не само към своите половинки, но и към самите себе си. 72 процента смятат, че е необходимо да ползват по-икономични електрически крушки, а 57 процента са на мнение, че е крайно време да сменят автомобила с велосипед или просто да пътуват по няколко души с една кола.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !