Венко призна всичко за Слави и Ку-ку...

Барабанистът Венелин Венков, който беше част от "Ку-ку...

И Харви Кайтел се завръща в Кан с...

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски...

Господин перфектен струва скъпо

отпечатай новината

29.04.2010 12:00 | Видян 3472 пъти

Господин перфектен струва скъпо

Според детските приказки трябва да се целунат доста крастави жаби, докато се появи красивият принц. Ново британско проучване, публикувано от Дейли Мейл, на практика не оборва, а доказва тази максима. Или поне затвърждава идеята, че в тази приказка има... голяма доза истина.
Изследването на учените показало, че средностатистическата британка се среща с около 24 мъже и харчи повече от 2000 паунда преди да намери „господин перфектен". Според тях дамите харчат на среща средно по 85,38 лири, вземайки предвид разходите за дрехи, прически, пътуване и питиета, че дори и за изкуствен тен. Макар повечето жени да предпочитат джентълмени с перфектни обноски, проучването показва, че британките в днешно време обичат да лудеят и да плащат сами сметките си, харчейки за една среща средно по 12,20 паунда за храна и 9,60 за питиета, пресмята БГНЕС.
Изследвайки стотици жени, учените стигнали до извода, че преди да намерят „господин перфектен", дамите харчат по 2049,12 паунда. Защо да мислим, че и другите жени не са като британките. Навсякъде всяка търси Перфектният, и явно плаща скъпо докато търси.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !