Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Зрителите изгониха Петрови

отпечатай новината

04.05.2010 13:00 | Видян 5138 пъти

Зрителите изгониха Петрови

По време на Big Brother Live снощи вечер две семейства, срещу които бяха повдигнати различни обвинения, се изправиха в сблъсък за оставане в къщата. Само месец и седем дни преди финала, зрителите на Нова телевизия решиха Анжелика и Радослав Петрови да не участват в борбата за голямата награда на Big Brother family.

След седмици на надменно и високомерно поведение от страна на Анжелика и Радо, война за лидерство, скандали и предателство, феновете на предаването решиха да спасят въздържаната, дори прекалено спокойна двойка - Борислава и Пламен.

Въпреки че хармонията в семейство Петрови ги доближава до профила на щастливо семейство, посочен в сайта www.bigbrotherfamily.bg, това не помогна за оставането им в шоуто. Танцьорката и бившия таксиметров шофьор бяха уличени в лъжа за финансовото им състояние в реалния живот. Тежестта на истината си каза думата - само 48,7% от зрителите гласуваха за оставането на Анжелика и Радо. Иванови спечелиха 51,3% от позитивния вот и победоносно се завърнаха в къщата.
Големият победител снощи вечер обаче беше друг. Христо открито тържествуваше от спасяването на неговото семейство в четвъртък. След изгонването на основните му конкуренти Радо и Анжелика, помориеца отново видя голямата награда в очите си. Как ще се отрази поредния триумф на самочувствието на Христо и неговата борба за лидерство и за победа? Предстои да разберем...

На прощаване...

Какво се случи с Анжелика и Радо веднага след излизането им от къщата?

Анжелика и Радо напуснаха къщата усмихнати и спокойни. Те не се учудиха от новината за изгонването им. По пътя за шоуто на Иван и Андрей двамата обсъждаха стабилността и доверието, което има в отношенията им. За себе си те казаха, че са усмихнати, лъчезарни, сплотени хора, а затвореното общество в къщата е това, което ги е изнервило и променило. Анжелика и Радо са горди от това, че са истински хора със щедри сърца, че са успели да защитят интересите.

Какво се случва в къщата?

Христо започва офанзива

Веднага след като Радо и Анжелика напуснаха къщата, Христо започна разчистването на стари сметки и война с неверниците. Елеонора, която симпатизираше на Анжелика и дръзна да му се опълчи, се срещна с другото лице на помориеца – злобно, безкомпромисно, арогантно и саркастично.

-Ще им направя черен живота. – зарече се Христо за хората, застанали срещу него.  
-Малката се издъни много. Дружи с неправилните хора и за пореден път показа, че прави всичко за пари. – говореше Христо за Елеонора.

След конфликта с Петрови Христо стана много изнервен, а демонстрациите на гняв и надмощие, малко по малко му печелят неодобрението на съквартирантите.

-Изпростя много. – отбеляза Динко.
-Направи голяма грешка, че не запази самообладанието си. – допълни Магдалена.

Как ще завърши борбата на Христо, които като истински спортист, не се отказва лесно и в личния си живот? Предстои да разберем...

Цончо въвежда ред в къщата

59-годишния треньор по бокс Цончо е решен да вземе нещата в свои ръце и да сложи край на хаоса и леността в къщата. Според него Давид и Елеонора нямат елементарни трудови навици, а отношението и безотговорността им към живота е недопустимо.

Така Цончо, Антоний и Динко се опитаха да предадат малко от своя опит на Давид и да му отворят очите за жестоката истина. Давид обаче предпочита да живее в удобна заблуда и заяви, че липсата на пари е това, което пречи на семейството му да бъде щастливо.
-Какво? Да уча четири години, да ослепея от четене и да мия тоалетни. Аз и сега мога това да го правя. Голяма работа, ако съм вишист. – спореше Давид.

-Ти и да имаш пари, пак ще си господин за един ден. – отвърна му Антоний.

Давид – слуга на Христо

От друга страна, Давид усети възможност да се облегне на гърба на силния Христо. За да се превърне в негов любимец, Давид преглътна пословичния си мързел и се втурна да изпълнява поръчките му. Той поливаше цветя и вареше яйца, само и само да се ползва с облагите, които Христо му предлага. След като позволява на Ицо да го използва за личните си нужди, Давид получава позитиви - гордо седи на масата на властелина, яде от храната му и слуша полезните му съвети. Докъде ще отведе Давид слугинския му характер? Ще успее ли да се превърне в най-верния паж на господаря Христо? Предстои да разберем...

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !