Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Ирина Флорин се превърна в копринена жена

отпечатай новината

10.05.2010 16:40 | Видян 3976 пъти | Гласували 1

Ирина Флорин се превърна в копринена жена

„Копринена жена” е новият сингъл на Ирина Флорин, който ще бъде включен в предстоящия й албум, чиято дългоочаквана поява на музикалния пазар ще е в края на май. Песента е със запомнящо се електро - поп брит звучене и е плод на съвместната работа с Момчил Колев – автор на музиката, Георги Георгиев от „Остава” (аранжименти) и по текст на журналистката Биляна Димова. „Самото парче пък е инспирирано от романа „Коприна” на  Алесандро Барико, в сюжетната линия на който стои една неподправена любовна история”, разкрива изпълнителката.

За пръв път феновете на певицата имаха възможност да се докоснат до света на Копринената жена на церемонията по раздаването на тазгодишните музикални награди на БГ радио на 25 април в зала 1 на НДК.  Броени дни след събитието песента се завъртя ексклузивно в ефира на БГ радио.

„Копринена жена” ще е заглавието и на предстоящия албум на Ирина Флорин, по чиито записи певицата работи от април 2008 г. Представянето му пред публика ще е с голям концерт, чиито дата и място засега се пазят в тайна. А иначе „Копринена жена” ще поднесе на почитателите на красивата българска музика 8 оригинални песни и два ремикса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !