Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Европейски шампион на Гърция излиза срещу европейски шампион на България по ММА

отпечатай новината

11.05.2010 12:00 | Видян 6730 пъти | Гласували 1

Европейски шампион на Гърция излиза срещу европейски шампион на България по ММА

93-килограмовият Андреас Михалидис, Европейски шампион по джиу джицу и граплинг и многократен шампион на Гърция, ще пристигне за участие в състезанието по Свободни боеве на 21-ви май в Зимния дворец. Техничният представител на южната ни съседка ще срещне за съперник не по-малко атрактивния русенски боец Емил Захариев. Президентът на продуцентска къща “MAXFIGHT”, г-н Любен Джубрилов, пък ще даде премии на най-атрактивните бойци на предстоящото бойно шоу. Съдийската бригада ще има за задача да определи боецът реализирал „най-красив ключ”, както и победата с „най-добър нокаут”.  Премиите ще са в размер на 1000 лева.

Джубрилов и екип за пореден път очакват чуждестранни гости, сред които мениджъри от Англия, Германия и Гърция. На шоуто, което стартира от 19:30ч в петък, 21 май ще присъстват и звезди като Армен Назарян, Николай Паслар, легендите в борбата Янчо Патриков и Валентин Йорданов, редица доказани състезатели по бойни спортове, а по всяка вероятност специален гост отново ще бъде и футболната звезда Христо Стоичков. Сред получилите покана за шоуто са спортният министър Свилен Нейков и неговата съпруга Румяна Нейкова, както и общински и областни представители от различни общини. В първите редици до ринга ще седне и ексдепутатката Юлияна Дончева, която ще подкрепя своя любим Станислав Недков-Стъки.
 
Вече са ясни и участниците в срещите. На ринга ще излезе и по-малкият от братя Захариеви, който също е носител на европейската титла по ММА и притежател на шампионския колан от турнир на световната верига WKN, както и европейска титла по граплинг. Поморийският национален боец Янко Янев – Нинджата ще се изправи срещу сръбския национален състезател Александър Вичкович. През отминалата година техничният гост от граничната ни съседка е записал 3 победи на профи ринга и едно равенство.

В категория до 77 кг на ринга зрителите ще видят сблъсъкът между родният шампион ни борба, ММА национал и носител на титлата от турнир от веригата WFC Иван Иванов и шампиона на К1 на Сърбия и ММА национал Джордже Берич. В един от най-колоритните сблъсъци очакван от медиите и феновете изключително атрактивният роден боец Атанас Джамбазов ще срещне на ринга 93-килограмовия техничар от Сърбия Ален Доликанин. В кулминацията на вечерта родната звезда в смесените бойни изкуства Станислав Недков ще се изправят срещу румънския боец Хелгиу Аугустин Еуген. Атрактивният 93-килограмов състезател води подготовка в една от най-добрите школи в Абу Даби, а този мач се очертава да бъде особено зрелищен и атрактивен.
Интересът към състезанието е огромен, билетите, както и ВИП-масите са почти на изчерпване. Феновете, които още се ослушват, могат да си закупят билет на касите на Кейбъл тел и Евроком, както и в билетния център на НДК, Зимния дворец и на интернет сайта на ММА.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !