БНТ представя Панчо Владигеров с...

Тази вечер от 21:00 ч. по БНТ 1 в портретната...

22 мин. овации за филм на Дел Торо в...

Спомняйки си първия път, когато един от неговите филми...

Столицата в очакване на AC/DC

отпечатай новината

13.05.2010 11:20 | Видян 2910 пъти

Столицата в очакване на AC/DC

Утре на стадион "Васил Левски" ще се състои дългоочакваният концерт на AC/DC в България. От 19.30 на сцената ще излезе подгряващата група Конкурент.

На стадиона ще бъде осигурена непрекъсната безплатна WiMAX WiFi интернет връзка за всички фенове на AC/DC. За първи път в България няколко хиляди души едновременно ще могат да изпращат и да приемат снимки и видео клипове. Всеки от присъстващите на концерта на рок легендите на националния стадион „Васил Левски” ще може да снима видео или фотографии и да ги изпраща веднага на приятелите си чрез мобилния интернет.


Местата по трибуните за рок концерта на годината отдавна са изчерпани, но билети за терен все още могат да бъдат намерени.

Eventim пуснаха в продажба и билети за парко места около стадиона. Те са на цени 30 и 50 лева и важат от 10.00 часа сутринта в деня на концерта до 10.00 часа на следващия ден.

Въвежда се временна организация на движението около Националния стадион във връзка с концерта на "АС/DC" на 14 май, съобщи пресцентърът на Столичната община.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !