30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Анасолийка - завръщането на една легенда

отпечатай новината

21.05.2010 17:45 | Видян 3839 пъти | Гласували 2

Анасолийка - завръщането на една легенда

Снощи, се състоя триумфалното завръщане на една емблематична за България напитка – анасоновата ракия. С модерна визия, произведена по изключително прецизна технология, с пъстрота от аромати на добре узряло грозде Анасолийка «Едно Време» завладя сетивата на гостите в Casavino Заимов.

Събитието беше отворено за всички, които изпитват носталгия към миналото, обичат ритуалите, имат отношение към традициите и техните съвременни форми.

Маринована сьомга с рикота и пресни билки, патладжанови рулца с хтипити, кошнички с катък и печен патладжан бяха част от деликатесите, приготвени на място от топ-готвача Димитър Клаклов и поднесени в компанията на Анасонлийка „Едно Време”.
Специален гост на вечерта беше Калин Вельов, чийто видеоклип към сингъла „Искам” ще бъде подкрепен от Анасонлийка „Едно Време”. „Изключително съм благодарен на Анасонлийка, че повярва в мен и меценатства в тези трудни времена за поп музиката”. „Анасонлийка изглежда ексклузивно, скъпо и красиво – това се покрива тотално с идеята ми за визията на клипа” сподели Калин Вельов минути преди да изпълни три от парчетата в дебютния си самостоятелен албум.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !