Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Dubfire на 5-ти юни в Ялта

отпечатай новината

31.05.2010 15:45 | Видян 2297 пъти

Dubfire на 5-ти юни в Ялта

Ali Shirazinia познат повече като Dubfire или като едната половинка на култовия  екстандем Deep Dish ще е специалния гост в Ялта на 5-ти юни.

Роден в Иран, но израснал в Щатите, Dubfire е едно от най-титулуваните имена на електронната музикална сцена. Година след старта на самостоятелната си кариера Dubfire вече е удостоен с титлата Най-добър техно изпълнител. През 2008 г. е определен едновременно за Най-добър минимал и Най-добър техно артист в наградите на Beatport, като последното отличие получава за 3-ти пореден път и през 2009.

А определено тези награди имат покритие. Като се започне от траковете "Roadkill" и "RibCage", през безспорния хит на 2008 г. Grindhouse (ремикс за Radio Slave) до съвместната му работа с техно маестрото Oliver Huntemann. Именно тя доведе до създаването на две парчета, покорили денс сцените по целия свят -  Diablo" and "Dios", които обаче само подгряха фенове за есента на 2009 г. и невероятното "Fuego".

Така че подгответе се за една разбиваща вечер на 5-ти юни, в която със сигурност ще чуем и завладяващия саунд на последния му мега ремикс Split the Line, съчетаващ всички елементи на уникалния стил на Dubfirе.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !