Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Ирина Флорин се завръща в ефира като копринена жена

отпечатай новината

04.06.2010 10:00 | Видян 3540 пъти | Гласували 1

Ирина Флорин се завръща в ефира като копринена жена

Тази събота 05 юни в „Станция Нова”, в лайфстайл рубриката „Отчаяните съпруги”, Ирина Флорин ще представи видеото към новия си супер успешен сингъл „Копринена жена”. В такава се е преобразила изпълнителката след близо двугодишна пауза в оригинално поднесената лента, заснета от режисьора Васил Стефанов.
Новото предизвикателство на Ирина, наречено „Копринена жена” е третият поред сингъл след „Безплътна” и „Неон”, който ще бъде включен в дългоочаквания албум на изпълнителката. По последна информация албумът, след кратко отлагане, ще се появи на пазара в края на месец юни.

Оператор на видеото е Владимир Михайлов. Певицата отново пленява с оригинален стайлинг и грим, сменящи се шокиращо често, но подчинени на цялостното ефирно усещане. За визията на изпълнителката са съдействали бутик Cache, но в клипа Ирина остава вярна и на личния си бранд „IF”.

Феерични декори в черно и бяло, предоставени от магазин „Фарена”, допълват творческата концепция. „Доверих се отново на Васил Стефанов да режисира клипа, разкрива Ирина, защото бях убедена, че усещанията ни да пресъздадем основното послание на песента, ще съвпаднат напълно”. С Васил Стефанов Ирина е работила по заснемането и на парчетата „Код любов заличен”, „Карма” и „Вчерашни цветя”. Партньор на проекта е „Синергон Холдинг”.

Гледайте ексклузивно клипа на „Копринена жена”  ТУК.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !