Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Теодора отпразнува рождения си ден в тесен кръг

отпечатай новината

04.06.2010 17:45 | Видян 5140 пъти

Теодора отпразнува рождения си ден в тесен кръг

Вчера Теодора отпразнува своя 28-и рожден ден в столично заведение в компанията на най-близките си хора. Примата на Diapason Records предпочете да отбележи своя личен празник в тесен кръг и признава, че си е прекарала страхотно.

Изпълнителката на „За теб живея” избра да купонясва в кубински бар в столицата – едно от любимите й заведения напоследък. Тази година синеоката бургазлийка решила да покани на празника си само най-близките хора.

Примата на Diapason Records е особено щастлива, че успяла да събере всички членове на фамилията си. „Дойдоха родителите и брат ми и това толкова много ме зарадва, че ми е трудно да го опиша с думи.”, каза развълнувана певицата. „Не се бяхме събирали заедно толкова отдавна. Наистина ми направиха най-големият подарък с присъствието си.”, откровено признава чаровницата.

Освен семейството на звездата на Diapason Records на партито, разбира се, бил и нейният любим човек – Ненчо Касъмов. Присъствали и най-близките приятели на певицата, които също като Теодора са доказани купонджии и заедно направили партито още по-незабравимо.
Тортата, с която Теодора почерпила гостите си, била специално изработена за празника и украсена с нейния лик. „Изглеждаше толкова красиво. Направо ми беше жал, когато трябваше да я срежа.”, смее се атрактивната брюнетка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !