Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Мис САЩ се отказа от титлата, за да...

Настоящата носителка на титлата Мис САЩ заяви, че се...

Попфолк певицата Бони: Сватба няма да има!

отпечатай новината

18.06.2010 12:00 | Видян 10124 пъти

Попфолк певицата Бони: Сватба няма да има!

Любовният роман на фолкпевицата Бони с приятеля й Милен няма да прерасне в сватба. Певицата потвърди раздялата им и се зарече следващото гадже да го опази от медийния интерес, пише dir.bg.

„Не е хубаво да афишираш връзката си, работата си е работа, и това е важното. Вярно, че всички се интересуват от живота на известните, но аз мисля, че трябва да имам лично пространство, което да е далече от хорското любопитство", категорична е гласовитата фолкфурия, която не се притесняваше да се появява с любимия си по светски мероприятия.

Емоционалната изпълнителка призна, че преди да се разделят с Милен, е дала последен шанс, но любимият й не се поправил и затова стигнали до решението да бъдат просто приятели, пише Монитор. „Наистина имахме планове и за сватба, но след стеклите се обстоятелства решихме, че е по-добре да се разделим", коментира певицата на „Пайнер".

Едва преди няколко месеца двамата заявиха, че доверието и пълната откровеност са най-важното за една щастлива връзка. Двамата обзавеждаха нов дом и бяха готови  да станат отново родители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !