Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

RAMMSTEIN запалиха 35 000 фена!!!

отпечатай новината

24.06.2010 16:30 | Видян 5631 пъти

RAMMSTEIN запалиха 35 000 фена!!!

23 юни 2010 или вторият ден от първото издание на фестивала SOFIA ROCKS 2010 POWERED BY SONISPHERE FESTIVAL ще остане в историята като първия лайв на Rammstein в България, първия лайв на Alice in Chains в България и първия лайв на Stone Sour в България!!! Любимци на хиляди българи, Manowar за пореден път също доказаха любовта си към верните си бг последователи.

Националният стадион Васил Левски за втори пореден ден събра 35 000-на метъл и рок публика.  Начало на шоуто дадоха нашите Skre4, а след тях забиха страхотните Stone Sour, предвождани от уникалния Кори Тейлър. Почти на всяка пауза между парчетата супер стилният фронтмен се обясняваше на родните фенове в любов. „София, вие сте най-яките фенове. Радвам се, че най-после се виждаме! Ще дойдем пак, чакайте ни!”. Бандата изсвири няколко съвсем нови парчета като Mission Statement и Digital, които ще станат част от предстоящия им нов, трети студиен албум, който се чака през есента.

Точно в 18.00 часа на зверската сцена на феста се качиха гръндж иконите Alice In Chains, които също за първи път свириха в България и направиха вечерта сбъдната мечта за няколко поколения. Новият вокал на бандата Уилям Дювал благодари на чист български на феновете, които чуха както няколко парчета от новия албум Black Gives Way to Blue, така и просто знаменити химни на 90-те като Man In The Box, Would и Rooster!!!
Шоуто на Manowar беше традиционно силно. Джоуи Де Майо отправи цяла реч на български, в която буквално създаде ода за България, благодари на феновете и също така почете паметта на Рони Джеймс Дио.

В 21.00 часа на огромните екрани се излъчиха клипове на всяка една от групите в афиша на феста за деня. В 21.15 часа, с немска точност плътната черна завеса, покриваща сцената за хедлайнерите Rammstein падна, за да разкрие...огромно знаме на Германия!!! Секунди по-късно напрежението ескалира и втората завеса също рухна и Rammstein разбиха с едноименното си парче!!! Публиката полудя!!! Ексцентричните германци просто взривиха с музика, зашеметяващи пироефекти, светлинен дизайн, умопомрачителен стайлинг и присъствие!!! Всички фенове ревяха с пълно гърло най-големите хитове на бандата като Du Hast, Du Riechst So Gut и Benzin, а когато Тил Линдеман яхна огромния импровизиран фалос на сцената на парчето Pussy от новия албум Liebe Ist Fur Alle Da, публиката просто беше залята от екстаз...и още нещо! Тил също демонстрира завидни познания по родна реч и вкара български думи в текста на Pussy, ха! А малко по-късно го чухме да крещи и “Ръцете горе!” и „България, обичаме ви!!!”. Кристиян „Флаке” Лоренц от групата пък се пусна в тълпата с надуваема лодка, носен на ръцете на хилядите си фенове и развя няколко пъти националния ни флаг!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !