И Харви Кайтел се завръща в Кан с...

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски...

Влади Зомбори спечели Като две капки...

Владимир Зомбори спечели 12 сезон на шоуто "Като две...

Фенки предлагат брак на Иван от Music Idol

отпечатай новината

25.03.2008 12:02 | Видян 15319 пъти | Гласували 15

Фенки предлагат брак на Иван от Music Idol

Най-откаченият и добре запознат с правилата на PR стратегиите участник в “Мюзик айдъл” Иван Ангелов се превръща в новия секссимвол на България, пише “Експрес”.

Интересът към лудичкият айтослия, на когото Люси Дяковска постави диагноза “клоун” още на кастинга, очевидно е успял да развълнува сърцата на хиляди подрастващи българки. Последният хит е, че Иван има няколко предложения за брак от фенки в интернет. “Иване, много си сладък, ожени се за мен” и “Най-добрият, чакам те, знаеш. Ти си само мой” са само част от горещите оферти към шилото на “Мюзик айдъл”, което освен с глас си пробила път с подигравки, арогантност и нагло поведение.

Иван действително има ужасно много почитателки. Бунтарското му и отчасти лигаво поведение учудващо печели повече симпатии, отколкото неприязън, коментира негов близък познат. Философията му, че само с талант не се печели, може и да се окаже печеливша. Поне досега е така с неговите състуденти в Консерваторията, където странните му реакции също предизвикали интерес сред нежния пол.

Проверка в един от най-големите сайтове – YouTube, показва, че от всички изпълнители на айдълите интересът към 23-годишния талант е най-голям. Той има около 30 качени клипа. В световен мащаб проявите му са били гледани от над 100 000 души срещу най-много 20-на хиляди на съперниците му за музикален идол на България.

 

Най-успешно според тези данни е изпълнението на хитът на Ерик Клептън Change the World, за което коментарите са повече от ласкави. Иван явно е тръгнал по стъпките на фаворитката Валентина Хасан с култовото “Кен Лий”, която предизвика фурор в световен мащаб.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !