Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

ТОП ГОТВАЧ ГОТВИ НА ЗВЕЗДИТЕ НА НАЙ-НОВИЯ БЪЛГАРСКИ ФИЛМ

отпечатай новината

08.07.2010 18:15 | Видян 7100 пъти

ТОП ГОТВАЧ ГОТВИ НА ЗВЕЗДИТЕ НА НАЙ-НОВИЯ БЪЛГАРСКИ ФИЛМ

Снимките на „Пистолет, куфар и три смърдящи варела” тръгнаха в София. Актьорите и техническият екип на продукцията ще обядва цял месец здравословна храна от BESO Bar&Dinner, приготвена от майстор Румен Айдаров
 
Антон, по прякор Красивия, е 23-годишен студент по режисура. Той има мечта, но за осъществяването й първо трябва да намери пари за да продължи следването си. Красивия решава да рискува и по неблагоприятно за него стечение на обстоятелства се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки с умопомрачителни герои – наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге – гей, корумпирани държавни служители, дъщерята на топ ченгето, неудачници, футболист и мутреса, свързани от любовта към Достоевски, две щастливи малки циганчета и тяхната баба, която прави сладки от особена пудра захар... На финала основните действащи лица се събират на огромно сметище до циганската махала, заедно с няколко гладни прасета и много весели цигани.

Това е интригата в най-новия български игрален филм, чиито снимки започнаха вече в столицата. В лентата участват куп звезди: вечната купонджийка и екс екранна партньорка на Азис Катето Евро, носителят за Аскеер Деян Донков, секс-символът Асен Блатечки, звездата от „Стъклен дом” Георги Кадурин, Иван Славов и култовият актьор от близкото минало Илия Добрев. Сценарист и режисьор на филма е Георги Костов.

Сред множество предложения екипът на филма избра BESO Bar&Dinner  да доставя обяд за целия снимачен период . Мениджърът Румен Айдаров, който често свещенодейства и в кухнята,  спретна за кинаджиите специално меню, което да засища и поддържа тонуса им в дългите снимачни дни, но без да тежи и да вреди на перфектната им форма. Всеки ден по обед специална кола отнася прясно приготвените специалитети до мястото, където се снима поредната сцена.

Румен Айдаров е работил е казиното на столичния хотел "Шератон", в огромната и сложна за управление кухня на круизния кораб „Vision of the Seas” , част от престижната флотилия на “Royal Caribbean”, след това в популярния ресторант „Mabassa” в Палма де Майорка. Българските любители на азиатската кухня и рибните деликатеси го познават и като главен готвач на „Капитан Кук”, „Тамбукту” и „Саса”.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !