Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Метрополис представя – Един сезон на Безсъние и Мечти

отпечатай новината

14.07.2010 15:45 | Видян 2638 пъти

Метрополис представя – Един сезон на Безсъние и Мечти

За какво си мечтаете през лятото? За ослепително бял плаж, почти недокоснат от човешка ръка, за кристално чисто море, за вълшебна музика и неповторим контакт с природата (и въпреки това за нещо много студено за пиене на една ръка разстояние ☺) Понякога мечтите се сбъдват! И то още от тази събота 17 юли на Forest Bar на плаж Перла край Приморско, когато ще бъде официалното пре парти( вход свободен) на фестивала INSOMNIA, организиран от Метрополис.

Ще послушате Ди джей Смърф, Витяз и Ясен Петров на място, което с красотата си просто те задължава да пускаш красиво и поварвайте, те ще се постараят подобаващо, за да посрещнете заедно изгрева усмихнати и щастливи, че може би най-сетне сте намерили своето място на Черноморието, място, което ще ви омагьоса с девствената си природа и красивата музика. А тя ще звучи безкомпромисно всяка седмица от 23 юли до 21 август. Започваме още в събота - 17ти, а другият петък откриваме фестивала с дебюта на Ник Уорън на Черноморието. Kакво да очакваш, когато го слушаш?

Когато зад пулта е Ник Уорън, е почти невъзможно да се занимаваш и с нещо друго – неусетно хармониите те грабват и те отвеждат далеч отвъд ежедневните проблеми и задължения, някъде там, където твоето “Аз” потъва в блаженството на спокойствието и мислите текат в свое собствено русло, необезпокоявани от никого и нищо. Струва ли си да отделиш една безценна лятна нощ от почивката си, за да го послушаш? Имаш ли време, за да поспреш и да оцениш красотата, която те заобикаля? Разбира се, защото зад пулта е осемкратният първенец на най-продаваната компилация в света Global Underground, обиколил света от Будапеща до Лима и от Рейкявик до Шанхай.

Защото неговият саундтрак включва хипнотични прогресив ритми, по-дълбоки от Марианската падина бас линии, както и мелодии от нискобюджетни филми на ужасите от седемдесетте и италианско мръсно диско от осемдесетте – всичко това разбъркано еклектично според музикалнине канони на новото хилядолетие.. Всичко това е Ник Уорън, всичко това но и много повече, защото пионерът на електронната музика е постигнал това, което малцина ди джеи са успявали – да накара всеки клабър да преживее партито по свой, неповторим начин.

Добре дошли на Инсомния...Хайде да помечтаем заедно!!

Билети за всички ивенти от програмата на фестивала може да закупите онлайн на Eventim.bg, както и в касите им в цялата страна : Национален стадион В.Левски, GERMANOS, MULTIRAMA, OFFICE 1, ТЕХНОМАРКЕТ, Вестникарска група БЪЛГАРИЯ, ORANGE CENTER, USIT COLOURS, DOMО, ПИКАДИЛИ, ФОТОСИНТЕЗИС
и по-добрите  музикални магазини.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !