НиЛо в страстна целувка с Ники...

Николета Лозанова обича да привлича вниманието върху...

Мечтите стават реалност в премиерния...

Бразилската теленовела, достигнала до 160-милионна...

Джъстин Бибер ще участва в телевизионна драма

отпечатай новината

23.07.2010 10:00 | Видян 3105 пъти | Гласували 4

Джъстин Бибер ще участва в телевизионна драма

Канадският тийн идол Джъстин Бибер се обръща към актьорството, получавайки роля в хитовия телевизионен крими сериал "CSI", съобщават от телевизия CBS.

16-годишният Бибер ще играе проблемен тийнейджър, който трябва да вземе трудни решения по отношение на собствения си брат. Поп-изпълнителят ще се появи в премиерната част на сериала през септември и ще има допълнителни участия по-късно през сезона до изчерпването на неговата сюжетна линия. “CSI“ е сред най-гледаните драматични сериали по американската телевизия и е широко излъчван по целия свят.

Продуцентите му са поканили Бибер, чието музикално видео за “Бейби“ има рекордните 250 милиона разглеждания в YouTube, което е световен феномен. “Иска ни се да вярваме, че феноменът на този сериал има същото въздействие върху масовата култура. Възможността да ги съберем заедно на премиерата е огромно обогатяване за нашата аудитория и за всички нови зрители.

 Това ще бъде истинска събитийна телевизия“, според изпълнителните продуценти Карол Менделсон, Дон МакГил и Антъни Зуикър. Бибер подписа рекорден договор на 14 години след като пусна домашни видеа в YouTube и сега навсякъде е следван от тълпи истерични тийнейджърки. В момента той е на турне за представяне на своя първи албум "My World 2.0". /Ройтерс
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !