Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Пайнер бойкотира ДесиСлава

отпечатай новината

24.07.2010 09:00 | Видян 18476 пъти | Гласували 3

Пайнер бойкотира ДесиСлава

Нова телевизионна война се заоформя от есента. Пайнер негласно е говорил с големите кабелни оператори в страната да не подписват договори с новата телевизия на Десислава, успя да научи СЛАВА от отлично информиран източник. Изпълнителният директор на димитровградската фирма Панчо Запрянов дори обещавал отстъпки от месечната такса на ТВ Планета, ако не подпишат договори с DS TV, гласи мълвата.

В поп фолк средите напоследък се коментира факта, че Десислава, се обадила на почти всички фолкаджии включително и на тези от Пайнер, за да им съобщи новината, че от септември в нейната медиа ще имат възможност напълно безплатно да излъчват видеоклиповете си. Миньончето от Гълъбово дори обещавала да няма превилигировани, а  обективна ротация. “Тези които напускат Пайнер са добре дошли при мен”, ги надъхвала изпълнителката на Два магнита.

В момента ITV Partner излъчва експериментално програмата на новата музикална телевизия. Очаква се тя да влезе в пакета и на blizoo още през август. От есента DS TV стартира с ултра модерна графична опаковка, която се прави от унгарска фирма. Освен това се подготвят и поне няколко предавания. Клюкари твърдят, че истинския собственик на забавния тв канал е известен предприемач, който държи бизнеса със системите за слънчеви батерии. На този етап той не искал да афишира името си, но бил амбициран да разбие монопола на останалите музикални телевизии в България.

Рейтингът на Планета и Фен падна надолу

По данни на пийпълметричните агенции, рейтинга на Планета и Фен ТВ се е сринал драстично. Планета ТВ изпадна от водещата десетка и в момента се е устремила към 15-та позиция със средно 80 хил. зрители дневно. Конкурентната Фен ТВ се нарежда на 21 място в ТОП 40 за последната седмица, което събира средно по 40 хил. зрители на ден. Според запознати двете телевизии гбуят рейтинг заради еднотипните клипове които излъчват
на ротация. Изкуственото налагане на изпълнители също не се харесва на зрителите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !