Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

След клипа на „Искам те пак“ Десислава пуска 100 % поп фолк

отпечатай новината

29.07.2010 16:20 | Видян 12139 пъти

След клипа на „Искам те пак“ Десислава пуска 100 % поп фолк

Преди броени дни се завъртя новия клип на Десислава към песента „Искам те пак“. Там русата изкусителка милва друга жена. Видеото е черно-бяло и много стилно. Самата Десислава е облечена в раздвижена черна ролкя, с дълбока цепка, дело на дизайнерката Деси Зиновиева. Роклята е ефирна, с пагони със златни елементи на раменете, описваща тялото и подчертаваща женствеността.

След поп парчето „Искам те пак“ Десислава прави остър завой и пуска експерименталната „С острието поиграй“ – сто процентов поп фолк. „Песента е интересна и според мен го има това модерно поп фолк звучене“ – споделя певицата. „С острието поиграй“ е отдавна готова, но все нямам смелост да я пусна. Вътре може да се чуе майсторската намеса на Гъмзата с неотразимия си тромпет. Той стана вече доста актуален сред поп фолк певиците, но аз съм една от първите, поканили го да свири.“ – похвали се Деси.

Русата фурия се радва, че новата й песен се харесва в заведенията по морето. „Хората са ми най-големия тест за това дали една песен става или не. Затова аз започнах да пея „С острието поиграй“ по участията си и като видях какъв купон става, реших че ще я запиша и предоставя на моите фенове“ – не скрива радостта си собственичката на музикална телевизия DSTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !